Rellotge

miércoles, 6 de octubre de 2010

ESTRENES DE CINE

Aquesta setmana a la cartelera podrem trobar noves pel·lícules com :

-Híncame el diente: parodía de la saga crespuscle

-Machete:és un policia federal de Mèxic que ha estat expulsat del cos després d'un xantatge que li ha fet el capo Torrez

-Siempre a mi lado:Charlie és un expert mariner. La seva mare Claire i el seu germà petit li adoren. Charlie ha aconseguit una beca que li allunyarà del seu adormit poble natal situat a la zona nord de la costa del Pacífic. Però el seu brillant futur s'esvaeix quan una tragèdia es porta tots els seus somnis, la mort del seu germà.

Et recomano..

A la pàgina Pelis24 (www.pelis24.com) es poden veure diferents pel·lícules i estrens sense tenir que esperar els 72 minuts.A més es poden descargar les pel·lícules que més t'agradin.



VULL VIATJAR A..

Vull viatjar a california perquè em sembla una ciutat molt turística, molt avançada, com també molt relacionada amb la tecnologia i diferents avenços.

El que més m'agrada es Los Angeles.    





miércoles, 22 de septiembre de 2010

Blog de Mar


A aquest blog, parlaré de les diferents pel·lícules i estrenes que estan al cinema i fins i tot, les que ja han sortit en DVD, també  les que es troben a les diferents pàgines webs de cinema com per exemple cinetube. Profunditzant en els aspectes del cinema en general.